Karting-premiär

| DATUM » 2009-05-29 | TID » 10:18:04 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 1 stycken |
Kommer inte blogga något mer förräns jag kommer hem från Borlänge. Bror ska tävla, de kommer bli premiär i år för mig att se på karln, gud vad jag har saknat alla! <3 Therese skulle komma också, och tar med sig Andres. Då ska hon få hjälpa mig att hålla koll på allt igen, hon kommer få ligga i rejält! xD
Nu har hans kart börjat funka ordentligt igen så vi får väl hoppas på en bra placering, kameran är självklart med. Och mobilen, så ni får se till att sms:a mig ordentligt under helgen nu.
  Bror från Hedemora :D

Mixad dag fylld av händelser

| DATUM » 2009-05-28 | TID » 22:38:05 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
Idag har de väl vart en ganska lyckad och effektiv dag om jag får säga de själv. Förutom det faktum att jag sov över rejält imorse, menmen... Kom till skolan en halvtimme försent, kändes onödigt att åka dit då man bara hade en timmes lektion, och de var ju betygsprat så dit lära jag, sen så satt jag kvar en stund för att göra klart två rester. Sen blev de att fara hem, moppe+ösregn=en dygnsur Elin som kom hem, böt om och värmde mig under täcket tills mamma kom hem.
 
Vi stack till köpis mamma och jag och inhandlade två nya linnen (ett från Stadium(Warp) och ett från Gina Tricot), en lång skjorta(Gina Tricot), ett par shorts från stadium(Warp) och ett par fräna ljusblå jeansleggins från Vero Moda, de sistnämda passar för övrigt skitsnyggt till skjortan! Blev en tur till systemet blev de också, men inget till mig inte. Kolla lite på en present til en viss person med, ska bli en överraskning så jag kan inte säga vem om denne skulle kika in på bloggen. Blev inga bilder påkläderna bara för att batterierna i detta hus inte vill sammarbeta! Alla har banne mig gått i strejk, aja...

Kvällens händelse blev uppvisning i Hemlingby för vuxna förståndshandikappade, jättekul var det. De är ju så söta och känns bra att man kan göra något för dem, och så fick man ju träna och träffa Pelle,Moa och Frida med. De som tittade brukar tydligen prata om de här hela året och de brukar tydligen vara de populäraste tillsammans med maten. Tristan var lite seg när vi visa men va spelar de för roll egentligen? Lika kul ändå!

Fick på vägen hem övningsköra i stan när vi skulle hem och jag överlevde, äntligen fått full koll påväxling och dragläget, blev till att köra på motorvägen hem med, och Pelle den clownen skulle jäklas med mej självklart så vid trafikljusen inne i stan börja gubben backa bak mot mej! Han är väl för go :)
Nu ska jag plugga inför idrottsprovet, jag kommer fan inte klara det, alldeles för krångliga saker att hålla koll på! Ha de bra älsklingar! <3

Kom och Ta mig:

| DATUM » 2009-05-27 | TID » 22:37:27 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
Långt Här Ifrån!
Vill typ ta semester från allt och alla, allt skitsnack, allt ytligt och allt inre med, ta paus från relationer och allt därtill. Känner mig trött och irriterad på människor, människor fyllda av sin girighet, girighet för pengar, makt, kärlek och status. Va fan kan man inte vara nöjd med sig själv utan att trycka ner andra, mår man nå jävla bättre själv då eller? Säger inte att jag är helig och håller mig borta från sånt, klart att jag själv har mina stunder. Men ska det verkligen behöva vara så? Människan är nog den mest hänsynlösa arten på hela jorden, vi måste alltid hävda oss och lyckas...spelar ingen roll om vi måste gå över några lik på vägen (självklart är inte alla såna som tur är).
Så folket får väl ursäkta lilla mig om jag beter mig lite otrevligt åt just nu eller inte helt enkelt bryr mig om allt snack.

Dagen har flytit på bra, ligger bra till i Eng A och i alla andra kurser, bara jag får in alla rester jag har. Så mycket att göra nu, så lite tid. Körde nån flumm sketch med Hanna, Marcel och Emelie på eng(Hellis hoppa in ist för Hanna ett tag med),
-"what isn't allowed to do in the army, Private Small?"
-"You mustn't cross the road, sir!
-"What?!!
-When the little man is red,sir!
-What are you saying?
- You mustn't cross road when the little man is red, sir!
(Kunde inte säga mina repliker föratt jag skratta så mycket)

Hade ett givande och trevligt styrelse möte med mina kära flickor och Pelle på studiefrämjandet med Gävle Hundungdom, snacka om att vi har mycket att stå i nu under sommaren.
-Vi ska renovera klubbstugan
-Uppvisning
-Km i höst
-Kurser
-Redskapet
Och allt annat som ska göras, mycket arbete kring varje sak och en massa träffar kommer de bli! Jätte taggad, men ack så slut jag kommer bli. Men vi ärmånga och vi har alltid lika kul...

Imorgon ska vi däremot lämna in vårt grupparbete om hur vi ska lösa könsstympnings problemet med hjälp av vår förening... Jag är klar iaf... hur de är med de andra de är en annan sak som jag inte tänker diskutera, jag tänker iaf inte få IG p.g.a andras slarv!
Den dagen den sorgen, nu ska jag somna in till den senaste Caroline af Ugglas skivan.

Tristess

| DATUM » 2009-05-25 | TID » 10:44:18 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
Ska fixa till designen helt ikväll. Kommit en bit på vägen om hur jag vill ha layouten, känner mig riktigt stolt faktiskt. Sitter i skolan just nu och har datakunskap, de är ju så roligt som de kan bli... Alltså inge alls! Sliter sista tiden nu i skolan så att man kan få ha sommarlov någon gång.
Jag som var så taggad inför Vocaloid cosplayet kanske inte ens får åka till NärCon och Örebro längre, mamma alltså! Säg till på en gång om att jag inte får, istället för att göra såhär! Tur man har pappa som vill försöka lösa allt, kanske kan få åka dit men bara under 2 dagar... Alltid något, men tiden är knapp och snart tar nog biljetterna slut. Gud hatar mig och kan aldrig låta mig vara 100% glad.
Träning ikväll då, känns som om svackan släppt nu så de borde flyta på bra.

Denna låt som jag knarkar just nu<3 Älskar hur man fått hennes röst att låta så vacker, även om Gakupo är min absoluta favorit i Vocaloid serien.

XOXO<3

Börjar om igen

| DATUM » 2009-05-24 | TID » 23:27:34 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
Tänkte börja blogga igen :) Får se hur de går, måste ändra designen först ofc.

XOXO<3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!