Rött, rött

| DATUM » 2009-06-29 | TID » 00:24:59 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
Idag så har Elin vart riktigt flitig kan ni tro! Vi fixar klubbstugan för Gävle HundUngdom, vi ville fräsha upp allt liksom. Från den lite halvtrasiga och sönderblekt gula fasaden till lite nya bräder och röd färg ist för de gula kan ni tro. Från kl.8.30-ca14.45 slet vi, alla var som sagt "as"duktiga som Emma skulle säga. Som damen säger: allt låter så mycket bättre när man lägger till as, "asbra, askul, asroligt" och så vidare :)
Vi han faktiskt måla hela stugan en omgång och slå upp alla plankor vi skulle ha dit och måla dem sen. Pappa som ite kunde vara med eftersom bussen var lite trasig här och var vart faktisk riktigt överaskad, han trodde inte alls vi skulle hinna allt de vi gjorde. Jag och några tjejer gjorde även ett ryck inne på kontoret och organisera om och slängde en massa "skräp", plus att vi hann med ett litet aktivitetsmöte/KM-möte så alla vet vad de ska göra nu innan nästa.

For hem och p.g.a. värmen inte fanns såmycket att göra borsta jag ur en massa päls från Tristan,hanblev sp stilig och mysig så kan man tro! Fattar inte vart han gömmer all päls, den tar aldrig slut! Sen på kvällen blev de en tur till hallonhäcken och rensa en rad där.

Ska sova nu tror jag,ska se om nån vill bada med mig imorgon annars finns bara packning och stek i solen på schemat. De ser vi framemot :D
 
Denna låt är kärlek OCH sommar, både svenska och engelska versionen. Skattkammarplaneten: I'm still here<3

Längtar

| DATUM » 2009-06-18 | TID » 22:56:38 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |

Var sjukt länge sen jag blogga. Har haft mycket med lägret som jag hjälpte Emma och Emma med för GHU dom senaste dagarna så de har inte blivit något. Ni kanske läste om de i tidningen? :D Sjukt söta hundar och trevliga små tjejer. Jag hoppas verkligen vi fortsätter med det eftersom de är ett bra sätt att få fer aktiva medlemmar. Läs gärna GD:s repotage om det på webben om ni inte har tidningen, http://gd.se/nyheter/gavle/1.1132810

Idag så har inte så mycket hänt... Inget alls direkt.
Men Mina sorger från att inte kunna fara på NärCon har lugnats ner, Chelle/Sai har bestämt att hon ska komma och hälsa på mej veckan innan jag fyller år! Hon kommer att vara här mellan tors-sön, sjukt taggad :D Eftersom jag ska tävla och har massa helgen jag egentligen fyller är de bäst så. Fatta kul vi ska ha eller vad, Elin är sjukt happy just nu! Tänkte ha lite typ party eller va man ska säga den helgen så ingen får boka upp sig då! Jag är supernervös! Knappt haft folk som sover över,bara några få... Och typ träffat henne två gånger innan men ja... de kommer gå bra! Hon kommer ändå från Laholm föratt träffa lilla mig ^^

Just nu sitter jag här, med en burk med Burn i handen och kollar så allt är medpackat inför imorgon, först blir de de vanliga med midsommarfirande i byn sen bär de av till Hedemora för bror ska tävla, hoppas han kan behålla förra årets seger där.Ska bli kul att träffa Lina och alla andra med. Glad midsommar på er alla! <3


Project Runway

| DATUM » 2009-06-08 | TID » 23:01:04 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 1 stycken |
Final på Project Runway! Leanne vann,min favorit bland Korto och Kenley, gillade verkligen inte Kenley, både i attityd och en del av hennes plagg... fanns några fina men NEJNEJ! Kortos var ju också underbara, men tyckte Leanne verkligen fångat känslan av havet och helheten med sina plagg,man såg verkligen tillhörigheten och henne i dem.  De sista två klänningarna var ju att dö för och allt annat var vackert och nåt man verkligen kan ha i vardag och till fint. Helt klart en värdig vinnare enligt mig.


Helgen

| DATUM » 2009-06-08 | TID » 22:13:12 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 0 stycken |
I helgen,rättare sagt på lördagen, på självaste nationaldagen var jag på Solna Sundbybruks BK och tävla agility. Mor var sjuk och satt i en jäkla vinterjacka! Kvinnan borde stannat hemma kan man tycka. Jättemysig tävling, de var väldigt flexibla trots ett stort gäng startande så man kom hem ganska tidigt.

Första loppet var Agilityn, sprang på 42 nånting, tyckte han var sjukt seg men det räckte i alla fall till en tredjeplacering, och vi nollade loppet med, klara idéaltiden så de blev en pinne(uppflyttningspoäng). Min första någonsin, vart helt sjukt glad! Sedan var de hoppklassen, där gick de mycket snabbare, sprang på 39 nånting men de räckte till en fjärdeplats. Fick även då ett nollat lopp och ett uppflyttningspoäng till fast nu till hoppklassen då. Tristan är så duktig<3 Min vovve de!


Firade även Simone gumman när jag kom hem, blev BBQ i hennes båthus. Mycket trevligt<3

Mycket nu

| DATUM » 2009-06-05 | TID » 22:28:48 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTARER » 1 stycken |
Varit sjukt oaktiv ett tag nu!
Haft grymt mycket att göra och så har inte orken funnits där, bl.a. så hade vi friluftsdag igår med olika aktiviteter, först hade vi orientering(jag körde tillsammans med Lina, mycket trevligt! :D), sen blev det till att äta och efter de skulle man göra upp eld, hamna tillsammans med Ek, Johan och Hellis, vi ägde på de där att göra upp eld. Det sista vi gjorde var att använda spritkök för att koka upp vatten, Ek och Hellis körde på Hellis privata spritkök med gasol, den gick ju "något" snabbare än mitt och Johans vanliga, menmen. Sjukt rolig men extremt blöt dag, regn hela dan plus att jag åkte dit och hem på moppen var som en ispinne när jag kom hem och lågoch mös i sängen typ resten av dagen.

Idag var väl en relativt vanlig dag, vi gjorde venblodprover :D ganska svårt,tänk när man ska sticka någon annan, stackaren :O Fick veta att jag får G och VG i de två vårdämnena vi hade för året, kunde fått bättre om jag inte vart så psykiskt nere under höstterminen, men bra ändå!

Imorgon ska jag på agilitytävling i Solna, wish me good luck! Nu ska banne mig jag försöka satsa, kan bli svårt att få någon pinne, sjukt mycket startande. Sen blir de till att fira Simone som fyller år snart(den 12).<3

Ja just ja! Jag har klippt mej också, fatta kort de blev. Men sa ju att hon skulle ta allt slitet så får skylla mej själv. Känns fräsht och mysigare iaf även om de är lite för kort för att passa moi.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!